Hej ni,
Nu knattrar d på här, mellan mina stora små öron, riiikit ordentligt. Först o främst för ett teflonsamtal ja just fick, men d lär ni ju int ska få veta mer om . Om nån nu slår ner mig senare ida o stjäl min telllefjong för att gå igenom den VET jag att d e en bloggläsare....
D andra som raxuttar e gårdagens statistik. D måst ju ba va nå fel på den. Hur sku d kunna gå från runt dryga 100 (menar int att mina läsare sku va dryga!!) ti nästan 300
Ja menar, va finns här att hämta annat än en massas üüüüberpositivt fladder? inga smaskiga detaljer (yet) o inga namn nämnda ha ha ha
Ja ja, (ja vet int) ja e glad för varendaste liten eller stor läsare. Kommentarer får ni sååå gärna lämna oxå. Vi sku kunna testa hur långt min fladdriga positivivitivitivetetetet kan gå, exploderar ja ti sist elä? Vem tar sen över bloggen? några frivilliga??
Nu ska ja fundera vidare i mitt stilla sinne (HA!). D finns viktiga saker i livet oxå, faktiskt
Kanske ja ska ta o göra mitt jobb oxå...vi ska ha stifado ida, fast utan rödvin. D drack ja tyvärr opp, i misstag helt....
Fick dock ett tips om att använda rödvinsvinäger o sirap (om ja kommer rätt ihåg) iställe, så d ska testas. "Utan vin blir d ingen stifado"-lagen kanske ändrar ida...Tack isf duuuuu
Tjoppz Kalopz
loppan
Kent
23 oktober 2009 09:23
Mmmmm Stifado. Min absoluta favoriträtt.
Börjar vara länge sedan man laga den nu, kanske man sku sticka iväg till affären och fixa lite gott till Lördag.
Undrar hur ungarna skulle tycka om den rätten?
lotaki
23 oktober 2009 09:39
Min unge älskar d! Han ha älska allt grekiskt ja ha laga förutom stifado på kastanjer o fava :-)
halgrekisk kock från laaande
23 oktober 2009 09:47
Visst går det att laga stifadho på rödvinsvinäger (försiktigt, inte för mycket!) fast inte vetja om sirap behövs?
mor på väg ur stugan
23 oktober 2009 10:12
sirap e väl int nödvändigt?
loppan
23 oktober 2009 10:40
d ble bra faktiskt, men vin eeeee ju allti vin, hamnar d sen i mun elä i kasserollen :-D
Kent
23 oktober 2009 10:46
Fixa ett redept här. Vill kolla hur mycket mitt skiljer mot ditt
=)
löppan
23 oktober 2009 10:55
okeeej, baa ja hinner ;-) fföörresten, ja ha lagt opp mitt egna Georgioupoli-recept här förr, kolla bland recepten!!
stefan
23 oktober 2009 14:21
Stifado låter väldigt gott! Men krångligt..tacka vet jag surströmming om det ska enkelt och super gott! Men i dag blir det tyskt potatissallad och kryddad körv men surkål hinner jag inte..
Ha en ett trevligt veckooosluut Lotta! :)
http://stefansvedberg.wordpress.com
systeryster
23 oktober 2009 14:51
Stifado e nåt av det lättaste...prövade syrrans recept på en speciell person och fick mycket godkänt...pröva du med!
stefan
23 oktober 2009 15:15
Stifado lätt!! Det är ju grejer till förban..över 10 saker då är det inte lätt!! Har just gjort potatissallad med 5 grejer i..helt slut ju!
systeryster
23 oktober 2009 15:20
Nja,ibland kan ingredienslistan förskräcka...men jag lovar dig,lättare än det ser ut och då du fixat grytan så står den ju å puttrar för sig själv...dessutom e d bra att utmama sig själv ibland...med mer än 5 ingredienser:)
stefan
23 oktober 2009 15:34
Jag håller mig till korv med bröd det blir enklast så! ;)
3 names
23 oktober 2009 16:43
en jävla massa snack om mat här:-) jag försöker läsa mellan raderna och det måste vara min "twisted mind" eller nåt men jag hittar en massa.. int veit ja:)
one little ghost
23 oktober 2009 16:46
Vad hittar du om man vågar fråga....;-D
stuvad/stuffed/stifado
23 oktober 2009 20:49
Stifado är ju jättelätt - bara litet grejor i en ugnsform med lock och in i ugnen mens man gör annat, sallad eller så! Fast visst kan man krångla till det om man försöker!
en av dom dryga
23 oktober 2009 21:01
100 i förrgår - 300 i går - 1000 i dag? Hur ska det sluuuta? Är det inte kul att vara poppulär?
löppan
24 oktober 2009 08:47
D ska int sluta, varken på d ena sätte elä d andra ;-)
mor i stugan
25 oktober 2009 08:12
men var det en hel armé som hade fått nys om dej i förrgår? Otroliga mängder folk var på din blogg! Synd att så få kommenterar.
Debattglader
25 oktober 2009 08:19
Tänk att mat kan väcka sååå mkt känslor! Men om man ser på matsajterna på nätet så...