Direktlänk till inlägg 31 december 2008
...som nån så ofta brukar säga. Dom marinerade räkorna ble RIKTIGT goda! o sååå lätt.
Sii bara till o ha mycke räkor när du börjar (så d finns någo kvar när gästerna kommer..)
Allt du behöver e: skalade räkor, sweet chili-sås, olja, vitlök, salt o citronpeppar. Mixa allt o låt gärna stå nån timme.
Krabbröran ble oxå bra, recept kommer om nån önskar d. Nu kliar d otrooligt i mina fingrar. Ha stått på mig hittills o INTE drucki nå vin, fast d lixom e hälften av matlagningen för mig men men.. nu e d ju nyår o då får man väl göra ett undantag.
Bara sonen anländer ska vi börja rulla in oliver i smördeg. Kallt o klart ute, kommer nog o va fint me fyrverkerierna :-)
Ja ja, va nostalgiskt me årets SISTA blogginlägg.....elä va?
Fast vem vet....
haj hajflagga på svaj
L8
Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR. I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|