Direktlänk till inlägg 16 januari 2010
Glutenfritt parakalååå.
Nu ha ja då äntligen testa laga glut.fri pizza. Ja va skeptisk fram till ida, men nu vet ja bättre .
Här kommer recepte om nån vill testa. D va faktiskt ingen större skillnad från vanlig pizzadeg, o själva degen va 100 gånger lättare att ha o göra me. Ja som trodd ja aldri sku få äta god pizza mer e RIKTIGT nöjd, o sonen åt me god aptit han me.
GLUTENFRI PIZZADEG (räcker till 2 normala pizzor)
2 dl vatten
3/4 påse torrjäst
1/2 dl olivolja
1/2 tsk salt
3-4 dl glutfritt mjöl
1 msk fiberhusk
Blanda husk o vatten o låt stå ca 15 min. Blanda sen i resten o kör tills d e en deg. Jäs under handduk 30 min. Kavla ut o fyll bottnarna.
Grädda i 250 grader 13-15 minuter.
Märker ni va ja bloggar ida? o heeeelt ensam här ute i bloggosfären, ingen verkar ju hitta hit mer, (okej vissa gör ju d men....)
Ha haft städdille oxå ida, förutom alla andra. Rensa o ordna opp mitt klädskåp så d nu siir ut så här:
D kanske siir råddigt ut i era ögon, men tro mig, d e vääääldigt prydligt just nu. Faktiskt däfför ja måste ta ett foto, så ja kommer ihåg hur d HA SITT UT .
Hadd ut allt, vände o vred, slängde en massa o vek varendaste en t-shirt i olika högar. Vaddå skönt nu? mmmmm, man e nöjd.
Nu ska ja sii Sune me Nunski, sen blir d Beck i bedden.
kramar ti er alla
loppan
Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR. I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 |
10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 |
27 | 28 | 29 |
30 | 31 | |||
|