Alltså allvarligt, ingen av er som har d blekaste lilla uns ti lust o hjälpa mig???
Kanske ni missa frågan? I ett inlägg försökte ja be om råd ang vilken rabarberkaka jag ska baka på fredag, DEN HÄR eller DEN HÄR.
Snälla, lite helfen nu, vikken sku DU hellre äta?
Tattelis,
Loppz
Tanja
6 april 2011 09:24
Den knäckigare varianten ska du baka. Ps. har svarat på din fråga på min blogg. :)
Pupsik
6 april 2011 09:27
Ooo sådana blogginlägg att njuta av! Fantastiskt!!! Och i detta inlägg röstar också jag på knäckiga.
http://pupsikgoes.com
johannes
6 april 2011 09:30
KNÄCKIG! :-D
L8
6 april 2011 09:37
ojj, kommentarer helt plötsligt!!!
D lutar mot knäckig, men ja ska ge d några timmar ännu ;-)
knäckt mor
6 april 2011 19:41
den knäckiga tycker jag också!!! Glömde bara säga det tidigare. Absolut den!
Anonym 2
6 april 2011 21:17
Du måste absolut baka den knäckiga versionen, eller kanske du bakar en av båda och jämför och rapporterar?
kakmonster
7 april 2011 08:16
Nu då vi nästan alla röstat för den knäckiga kakversionen, bakar du väl den andra? haha. Berätta sen hur den blev, så vi andra vet.
L8
7 april 2011 09:07
juu nevör nöu duuu juuu ;-)
...
7 april 2011 09:50
Elä förresten, klart ja lagar knäckisen. Tror ni ja e envis?
mysan
7 april 2011 12:20
hejsan allt väl? :)
Har du lust å fråga nåt i min bloggsvar? du en tbx elr om du är så söt att du bara vill skriva i min så blir jag super glad! :D
kram
ps du har en jättefin blogg :)
http://myedenvad.blogg.se
Förhandsröstare
7 april 2011 15:22
Välj den här! Vilket var det andra alternativet?
Ra Barb
7 april 2011 15:25
Kardemummagummans ser (och låter) bättre!
Husläkaren
7 april 2011 15:27
Kom ihåg: aldrig rabarber utan grädde eller vaniljsås! Tänk på njurarna!
Gourmand
7 april 2011 15:41
Du skulle tatt Kardemummagummans kaka! Säkert bättre!
kakmonstret
7 april 2011 18:20
Jag vill också påpeka, liksom husläkaren, att det behövs mjölkprodukter till rabarber!
japp
7 april 2011 18:24
vaniljsås står givetvis oxå på menyn!