Så där, mitt livs 1a glutenfria kanelbullar är färdiga för testing. Dom ser ut som dom ska, dom luktar som dom ska, o dom va int ens hemska att baka ut. Recepte hittar ni HÄR. Ja följde d faktiskt den här gången (nässstan ti punkt o pricka). Använde 1,5dl socker o så bytte ja ut 200gr vanligt ljust gluttmjöl ti jyttemjöl, som dom säger att ska va hälsosammare. Ja, o så lät jag dom jäsa i lite över 1 timme för säkerhets skull, o grädda i liiite mildare ugn, 230 hadd ja, 10 minuter.
Nu doftar här bulla så d står härliga till o ja ska klämma i mig MINST 4 st 
Ti d ett glas mjölk o en film, allt medan fjollhunden sover...
Hejs Svejs,
Loppan
L8
31 juli 2011 14:30
Förlåt ja ljög (igen). I fyllningen använde ja hälften rörsocker hälften vanligt vitt socker, mest på skoj, o så smakar ju mörkt socker mycke mer ;-)
Kommer ja nånsin att kunna följa ett recept???
L igen
31 juli 2011 14:31
ja, o ca.30 bullar ble d åt mig.
Andra bullar
31 juli 2011 16:34
Tretti bullar åt dig...och hur många åt oss andra?
Loppan
2 augusti 2011 15:30
Ja d finns i frysen, så d e bara att komma så siir vi hur många ni klämmer i er :-)
bagare också
31 juli 2011 16:37
De ser så härligt smaskiga ut att saliven nästan börjar droppa. Nog kan du baka. Låter hälsosamma också.
Therese
31 juli 2011 17:37
Hallonbladste finns i alla hälsokostbutiker, smakade rätt okej faktiskt :)
http://www.re-fresh.se/catalog/product_info.php?products_id=168
Hoppas det hjälper också ;)
http://tostberg.blogg.se
Jansson-Fan
31 juli 2011 19:17
Barnhemsbarnen gjorde en tobakspung till present åt Snusmumriken, med hallonblad att röka på söndagarna. Te som te...
Loppan
2 augusti 2011 15:30
Länge sen man ha äti Jansson...
Vilivjonkka
31 juli 2011 22:33
He he jag tycker nog att Janssonfan är lite ute och cyklar nu...
Realist
1 augusti 2011 05:28
^^ verkar vara en arg, ensam och bitter människa. Finns det hjälp åt sådana?
Glad, social och uppåt
1 augusti 2011 10:14
"Arg, ensam och bitter"??? vem då?
loppz
1 augusti 2011 11:21
oj, va händer här? bara jag som int fattar nå av ovanstående skriverier???
susanne
1 augusti 2011 11:44
Hej!
Att baka glutenfritt är inte så svårt som man kan tro. Mjuka kakor blir bättre än " vanliga". Kanel bullar är alltid gott. Synd bara att dom tar slut så fort....Bakar även " vanligt" till resten av familjen. Ha en bra dag! / Kram Suss
http://sussifartenigen.blogg.se
Anonym 1
1 augusti 2011 12:28
Jasså det är inte så svårt som man kan tro? Personligen tycker jag att det är svårare än man kan tro. Men endel har ju mera "mjöltumme", som man säger på finsko, än andra. Har märkt att till och med professionella bagerier åstadkommer totalt värdelöst glutenfritt sötebröd.
Loppan
2 augusti 2011 15:29
Nå d e sant iofs, men professionella bagerier åstadkommer värdelösa produkter av alla d slag.
Spidermom
1 augusti 2011 23:19
Du är otrolig som orkar baka oxå =) Vad bra att du gjorde dessa bullar, jag behövde verkligen detta recept =) Får besök av intolerant barn Kiiitos. Kram.
Loppan
2 augusti 2011 15:28
oj va roligt då, nån nytta me mitt bloggeri!
Hoppas dom lyckas, d tror ja dom gör, d va riktigt lätt. kram