Direktlänk till inlägg 6 december 2008
Stifado
bryn va-du-nu-ska-använda-för-kött i kuber (mjöla om du vill), lägg sen i massor me skivad lök o vitlök, häll över rödvin i passliga mängder , buljong, lagerblad, nejlikor i nån sorts påse, kanelstång, peppar & salt, tomatkross + puré om du vill.
Låt koka lääääääänge.Testa om 1 timme elä så, krydda efter "behaaaaaag", oftast vill grytan i detta skede ha lite mer vin
Efter typ 2 timmar brukar d vara perfekt. Servera sen me ris elä va fan du vill. Bröd ett måste. Glöm bara int att plocka ur påsen me nejlikor Lycka till o kali oreksi ti er som vågar prooova. Tycker ja ni ska göra, lätta recept o gott blir d.
Äntligen e pajen i ugnen! Fick ett tips på grönkålspaj av min far, en glutenfri botten på kikärter o mandelmjöl, d måst ju testas . Receptet är från DN o ni kan hitta det HÄR. I övrigt bara undrar jag, fast jag INTTTTE vill klaga, om d faktisk...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|